Veel Gestelde Vragen…

 

V: Wie Is Wouter Schatteman?

V: Wat Is Het PDS Afweersysteem?

V: Wie Kan Het PDS Afweersysteem Gebruiken?

V: Kan Mijn Kind Het Programma Gebruiken?

V: Wordt Er Medicatie In Het Programma Aangeraden?

V: Ik Denk Dat Ik Candida Heb, Kan Uw Programma Mij Helpen?

V: Kan Ik Uw Programma Gebruiken Als Vegetariër?

V: Hoe Snel Zal Ik Resultaten Voelen?

V: Wat Is Een E-boek En Hoe Werkt Het Op Mijn Computer?

V: Waarom Een E-boek En Geen Harde Versie?

V: Wat Gebeurt Er Als Ik Een Bestelling Plaats?

V: Is Bestellen Online Veilig?

V: Ik Heb Al Van Alles Geprobeerd Om Mijn Prikkelbare Darm Weg Te Krijgen Zonder Resultaten, Waarom Zou Uw Programma Wel Werken?

V: Ik Heb Al Te Vaak Gefaald, Waarom Zou Dit Programma Wel Werken?

V: Ik Heb Een Zeer Druk Leven, Hoe Kan Ik Dit Programma Combineren Met Mijn Vol Schema?

V: Is Het Programma Veilig?

V: Ben Ik Te Oud Om Dit Programma Te Gebruiken?

V: Ben Ik Te Jong Om Dit Programma Te Gebruiken?

V: Is Het Programma Moeilijk Te Volgen?

V: Ik Heb Een Belgische Bank, Kan Ik Ook Het Programma Bestellen?

V: Hoe Kan Ik Het Programma Bestellen?

 

V: Wie Is Wouter Schatteman? Terug Naar Vragen

A: Wouter Schatteman kreeg zoals velen het prikkelbare darm syndroom op de jonge leeftijd van 15 jaar. Na 2 jaar van dokter naar dokter te gaan zonder enig resultaat is Wouter zijn eigen remedie gaan zoeken. In het proces van een 4 tal jaar experimenteren, bestuderen van boeken en het testen van supplementen heeft Wouter ‘de code’ gekraakt om het prikkelbare darm syndroom te overwinnen. Dit heeft hij omgevormd tot een compleet systeem genaamd Het PDS Afweersysteem welke op de dag van vandaag al meer dan 8000 personen een nieuw leven heeft geschonken in zowel Nederland als België. Wouter zijn missie is om 100.000 personen met een prikkelbare darm hun leven te transformeren naar een leven zonder buikklachten tegen 2015. Als u Wouter zijn hulp wenst, gelieve u in te schrijven voor zijn gratis nieuwsbrief.
V: Wat Is Het PDS Afweersysteem? Terug Naar Vragen

A: Het PDS Afweersysteem is de naam van het complete systeem welke ook uw darmklachten en prikkelbare darm zal stillen. Het systeem bevat alles om uw prikkelbare darm aan de deur te zetten: het e-boek, voedingskaart, voedingsmenu’s, gids tegen candida en parasieten en nog meer dan 10 bonussen!

Buiten de basis van het prachtige programma, namelijk de gouden voedingsregels, wordt er duidelijk uitgelegd waarom u bepaalde tijdelijke veranderingen maakt en hoe u dit doet. Er wordt duidelijk besproken welke supplementen het genezingsproces kunnen versnellen, u krijgt zelfs de exacte merken en namen van de producten! Het stappenplan leidt u stap voor stap naar een leven zonder het prikkelbare darm syndroom.

V: Wie Kan Het PDS Afweersysteem Gebruiken? Terug Naar Vragen

A: Iedereen met darmklachten. Of u nu de diagnose spastisch colon, prikkelbare darm syndroom heeft gekregen of “enkel” regelmatig last heeft van buik en darmklachten. Zowel klachten als constipatie als diarree worden slim aangepakt in het PDS Afweersysteem.

V: Kan Mijn Kind Het Programma Gebruiken? Terug Naar Vragen

A: Jazeker. Er is zelfs een compleet hoofdstuk ontwikkeld zodat ook kinderen en tieners gemakkelijk en snel van hun darmklachten af geraken!

V: Wordt Er Medicatie In Het Programma Aangeraden? Terug Naar Vragen

A: Neen, het programma raadt geen medicatie aan. Slechts enkele supplementen die compleet veilig zijn. Medicatie is geen oplossing voor het prikkelbare darm syndroom. De formule voor het verslaan van uw prikkelbare darm is door de combinatie van tijdelijke darmsparende voeding en enkele goedkope supplementen die ervoor zullen zorgen dat uw darm de kans krijgt om te herstellen.

V: Ik Denk Dat Ik Candida Heb, Kan Uw Programma Mij Helpen? Terug Naar Vragen

A: Ja! Candida is één van de oorzaken van het prikkelbare darm syndroom en wordt uitgebreid besproken. Ook hiervoor hebben we een compleet en duidelijk hoofdstuk ontwikkeld om uw buikklachten zo effectief mogelijk te bestrijden. Hoe weet u dat u candida heeft? Hoe verwijderd u candida en nog veel meer vragen worden allemaal duidelijk uitgelegd in dit hoofdstuk.

V: Kan Ik Uw Programma Gebruiken Als Vegetariër? Terug Naar Vragen

A: Alhoewel ikzelf geen vegetariër ben en dus mijn prikkelbare darm heb overwonnen met het eten van eiwitrijke voeding zoals vlees en vis is het zeker mogelijk om als vegetariër het programma te gebruiken. Buiten de mogelijke tekorten aan zink, vitamine B12, calcium, vitamine D en ijzer die een vegetariër kan hebben (welke opgevangen kunnen worden door een kwalitatieve multivitamine) is het van belang om voldoende eiwitten binnen te krijgen.
Aangezien vegetariërs geen vlees eten en dus minder eiwitten en aminozuren ontvangen, is het aan te raden om extra aminozuren in te nemen zoals glutamine. Alles hierover vindt u in het programma.

V: Hoe Snel Zal Ik Resultaten Voelen? Terug Naar Vragen

A: Resultaten zult u voelen vanaf de eerste dag! De gemiddelde klant is na 1 week klachtenvrij. Klachtenvrij wil niet zeggen dat uw darmwand hersteld is en dat u terug alles kan eten. Het genezingsproces duurt echter langer. Wanneer u klachtenvrij bent zal de darmwand de tijd krijgen om zich te herstellen en laagje na laagje wordt deze sterker en kunt u steeds beter uw voeding verteren en opnemen.

De gemiddelde klant heeft een genezingsproces nodig van 3 maanden. Dit wil zeggen dat de gemiddelde klant terug moeilijk verteerbare voeding kan eten na 3 maanden. De tijdsduur hangt echter sterk af van persoonlijke factoren zoals de tijdperiode dat u al buikklachten heeft, uw leeftijd, herstellingsvermogen, aantal uren slaap, …
Het is logisch dat een persoon van 60 die al 20 jaar aan het prikkelbare darm syndroom lijdt meer tijd zal nodig hebben om te herstellen dan een persoon van 30 die 1 jaar buikklachten heeft.
Er zijn klanten die in zo weinig als 4 weken volledig genezen zijn! Dit zijn echter uitzonderingen.

V: Wat Is Een E-boek En Hoe Werkt Het Op Mijn Computer? Terug Naar Vragen

A: Een e-boek is een elektronisch boek welke met 1 klik op uw computer kan gedownload worden.U kunt vervolgens het boek op uw computer lezen of uitprinten, in een ringmap steken en in alle luxe het boek in uw sofa lezen. Zodra uw betaling ontvangen is krijgt u een link naar het beveiligde membership waar u al uw producten inclusief video’s, audio bestanden en bonussen kunt downloaden.

Er zal niets naar uw woning verstuurd worden, alles wordt digitaal geleverd.

V: Waarom Een E-boek En Geen Harde Versie? Terug Naar Vragen

A: Een e-boek heeft heel wat voordelen!:

1. E-boeks maken verzendingen overbodig. Zowel u als ik besparen geld. Wie wil er nu 7-10 dagen ongeduldig wachten op iets dat u nu nodig heeft en wilt?
2. Dit programma kan in elk land gedownload worden wereldwijd! Het maakt niet uit of u zich in Europa of Azië bevindt, u kunt overal toegang krijgen tot mijn informatie! Zodra uw betaling is ontvangen krijgt u directe toegang tot dit exclusieve programma!
3. Sinds er geen publiceerkosten, verpakkingskosten en verzendkosten zijn kan ik mijn programma aan een veel goedkopere prijs aanbieden! Indien ik dit programma in een harde versie zou verkopen zou het gemakkelijk een verkoopprijs hebben van €174.

V: Wat Gebeurt Er Als Ik Een Bestelling Plaats? Terug Naar Vragen

A: Wanneer u een bestelling plaatst krijgt u direct een mail met daarin een link naar de registratiepagina voor het beveiligde ledengedeelte. Op die registratiepagina kunt u uw wachtwoord en gebruikersnaam aanmaken. Zo krijgt u levenslang toegang tot het membersgedeelte waar u al uw video’s kunt bekijken, audio bestanden kunt beluisteren en het e-boek met alle bonussen kunt downloaden.

V: Is Bestellen Online Veilig? Terug Naar Vragen

A: Jazeker, het is volledig veilig! Uw online bestelling wordt doorgegeven via een veilige connectie wat wil zeggen dat niemand toegang heeft tot uw credit kaart/betalingsinformatie, ook ik niet!

Wij gebruiken een betalingsbedrijf genaamd PayPro die al onze bestellingen opnemen. PayPro is het meest populaire, vertrouwde en beveiligde betalingssysteem op het internet in Nederland en België en maakt gebruik van de sterkste beveiliging en anti-fraude functies die beschikbaar zijn in hele de wereld!

En bovenop dit, zal PayPro NOOIT uw financiële gegevens opslaan in hun systeem. Uw credit kaart en betalingsgegevens worden direct naar de bank gestuurd, de bank is de enige instelling welke toegang heeft tot uw informatie. Uw betaling online is veiliger dan een betaling met cash geld!

V: Ik Heb Al Van Alles Geprobeerd Om Mijn Prikkelbare Darm Weg Te Krijgen Zonder Resultaten, Waarom Zou Uw Programma Wel Werken? Terug Naar Vragen

A: Het grootste verschil is dat de persoon die dit programma heeft ontwikkeld jarenlang aan het prikkelbare darm syndroom heeft geleden. Net zoals u.
Ik kreeg geen hulp van artsen waardoor ik alles persoonlijk heb onderzocht en getest! Het jaren opschrijven van voeding, bestuderen van wetenschappelijke artikelen op het net, het bestuderen van boeken geschreven door de beste gastro-enterologen uit de gehele wereld en het persoonlijk testen van vele supplementen.

Het unieke aan dit programma is dat ik niet de traditionele methodes om PDS te behandelen heb gevolgd – veel vezels eten, geen vetten, veel medicatie slikken en yoga volgen om de klachten in toom te houden. De meeste personen met PDS nemen bakken medicatie, verspillen hopen geld aan alternatieve geneestechnieken en hebben nog steeds evenveel klachten.
Dit programma is volledig anders dan wat de medische maatschappij verkondigt… Geen programma is zoals het PDS Afweersysteem! Het grootste voordeel dat mijn programma biedt is dat de informatie komt van een man die zelf alle obstakels heeft moeten overwinnen dus ik moest “de code” zelf kraken en aangezien ik dit heb gedaan kan ik nu mijn ervaring en programma met u delen.

V: Ik Heb Al Te Vaak Gefaald, Waarom Zou Dit Programma Wel Werken? Terug Naar Vragen

A: Het PDS Afweersysteem focust zich niet op het behandelen van de klachten maar wel op het behandelen van de oorzaken. Specifiek alle oorzaken. De oorzaak wordt stevig aangepakt zodat uw darm zich kan herstellen en in tijd terug optimaal kan functioneren.

Dit is een volledige andere aanpak dan die van de artsen, namelijk het voorschrijven van medicatie die enkel de klachten behandelen.

V: Ik Heb Een Zeer Druk Leven, Hoe Kan Ik Dit Programma Combineren Met Mijn Vol Schema? Terug Naar Vragen

A: Hier is gretig aan gedacht. Bij Het PDS Afweersysteem zitten tijdsbesparende bonussen zoals de 60 dagen voedingsmenu’s. Volg simpelweg deze voedingsmenu’s en u volgt automatisch de regels! U krijgt alle ingrediënten en zelfs de bereidingswijze. Zo krijgt u darm de rest welke hij nodig heeft om te herstellen en bespaart u veel tijd. Ga je naar de supermarkt? Kijk even wat de voedingsmenu’s zeggen en schrijf de ingrediënten op en klaar.

Ook zit er een ultieme voedingskaart bij het systeem met meer dan 300 voedsels die het u nog gemakkelijker maken! Als u zelf uw maaltijd samenstelt, hoeft u enkel naar de voedingskaart te kijken en de gewenste voeding uit de groene kolom te selecteren. Zo stelt u zelf uw maaltijden klaar in seconden!

V: Is Het Programma Veilig? Terug Naar Vragen

A: Zeker en vast! Er wordt geen medicatie in het programma aangeraden. De enkele supplementen die aangeraden worden zijn getest. Deze zijn veilig, 100% doping vrij en hebben geen nadelen.

V: Ben Ik Te Oud Om Dit Programma Te Gebruiken? Terug Naar Vragen

A: Neen. Het programma kan door iedereen worden gebruikt. Zowel jong als oud. Ik heb klanten die dit programma gebruiken voor hun kind van 8 jaar en klanten die boven de 60 zijn. Beide ontvangen uitstekende resultaten!

V: Ben Ik Te Jong Om Dit Programma Te Gebruiken? Terug Naar Vragen

A: Neen. Zoals al gezegd is er een specifiek hoofdstuk voor kinderen en tieners. Indien u jonger bent dan 16 raad ik u aan om dit programma onder begeleiding te volgen, met één van uw ouders of eender welke andere volwassenen die u kan steunen en richten naar de juiste weg via het boek.

V: Is Het Programma Moeilijk Te Volgen? Terug Naar Vragen

A: Ja en neen. De voedingsregels zijn even wennen maar geloof me eens je vertrokken bent en je darmklachten verdwijnen als sneeuw in de zon is het een makkie! De eerste week is moeilijk omdat je moet wennen aan de regels. Voorbij deze mijlpaal zal je zien dat je gezondheid, stoelgang gezond worden. Voor je het weet kan je terug moeilijk verteerbare voeding eten.
Hoe meer je wenst om een leven te leiden zonder een prikkelbare darm en darmklachten, hoe gemakkelijker het programma zal zijn.

V: Ik Heb Een Belgische Bank, Kan Ik Ook Het Programma Bestellen? Terug Naar Vragen

A: Ja! U kunt dit via paypal, uw credit kaart, visa of eender welke betaalkaart.
Volg volgende stappen:

1. selecteer de betaaloptie “PAYPAL”
2. op de paypal pagina klikt u rechtsonder op de link “geen paypal rekening? – betalen met uw creditcard als paypal gast”
3. vervolgens vult u uw kaart gegevens in en kunt u uw betaling voltooien.

V: Hoe Kan Ik Het Programma Bestellen? Terug Naar Vragen

A: U kunt het programma bestellen via volgende pagina door op de betaalknop/betaallink te klikken:
http://wegmetpds.be/