Voorbeeld dieet darmen? Gebruik dit voorbeeld dieet!

Darmklachten komen vaker en vaker voor in onze maatschappij. De reden hierachter is simpel: we eten niet hoe het hoort. We hebben allemaal tijd tekort en snelle voor verpakte voeding is dan de ideale oplossing om toch lekker te eten terwijl we geen tijd en zin hebben om te koken.

Helaas blijft dit spelletje niet duren aangezien onze darmen zich wreken, in tijd, en dan ontstaan darmklachten. Meestal gaat de persoon met de darmklachten dan eerst wat medicatie proberen maar al snel beseft hij dat pillen niet de oplossing zijn en hij gaat dan een dieet volgen. Kan een dieet darmen en hun klachten verbeteren?

Ja is het antwoord!

Voorbeeld dieet darmen

Hier geef ik je alvast een voorbeeld dieet voor de darmen wat uw darmen rust zullen geven en uw darmklachten zullen verminderen als niet compleet verdwijnen:

 

ontbijt:

50 gram havermout

150 ml rijstmelk

1 handje walnoten

1 kopje aardbeien

 

Lunch:

150 gram goed gekookte broccoli

200 gram gegrilde kip

zelfgemaakte dressing met verse kruiden zoals tijm en basilicum en mengsel van olijfolie, citroen en een beetje lijnzaadolie

 

diner:

150 gram garnaaltjes

1 soeplepel zelfgemaakte mayonaise met olijfolie

1/2 krop sla

1 geschilde tomaat

1/3 geraspte komkommer

2 waterkersjes

 

Bovenstaand dieet darmen is een goed voorbeeld dieet om je darmen rust te geven bij darmklachten.

Natuurlijk kun je fruit met noten als tussendoortjes eten. Maar een goede raad die ik je wil meegeven is om enkel te eten als je honger hebt, niet uit verveling.

Geef een reactie

acht + 6 =