pepermuntolie prikkelbare darm – Uitgetest!

Nadat je alle prikkelbare darm syndroom medicatie hebt gebruikt zonder al te veel vermindering van je klachten , laat staan een genezing, wordt er vaak pepermuntolie aangeraden. Artsen beweren dat pepermuntolie prikkelbare darm klachten zou verminderen, en dit heb ik dus ook getest…

Pepermuntolie capsules verrichten wonderen bij PDS… volgens artsen

Op aanraden van de artsen probeerde ik pepermuntolie capsules. Het product had de naam tempocol en kon je krijgen in elke apotheker.

De bedoeling van pepermuntolie is dat het je darmspasmen zou verminderen waardoor je minder klachten zou krijgen.

Na de inname van pepermuntolie capsules had ik te kampen met heel onaangename pepermuntolie reukende boeren. Dit was het minste van men zorgen aangezien ik na ongeveer 20 minuten van de inname van pepermuntolie een gigantisch brandend gevoel in de maag en darmen kreeg.

Hier werd ik niet alleen misselijk van maar kreeg ik ook krampen gevolgd met heel agressieve diarree. Pepermuntolie capsules verrichten zeker geen wonderen bij een prikkelbare darm! Integendeel.

Mijn eerste indruk was: dit neem ik nooit meer. De volgende dag heb ik de capsules ingevroren aangezien dit de nare nasmaak en pepermuntboeren zou vermijden. Nogmaals ingenomen met hetzelfde resultaat! Alweer een half uur op de grond gelegen van de krampen en daarna vliegensvlug naar het toilet hoeven spurten. Nu meen ik het, dit neem ik nooit meer!

Kan pepermuntolie prikkelbare darm klachten stillen?

Bij mij zeker niet. Het is het proberen waard maar ik raad het zeker niet aan. Pepermuntolie capsules stillen niet de ontsteking in de darmwand, bij mij wekt het de ontsteking juist op…

Ook herstellen de pepermuntolie capsules niet de darmflora, wat een must is om van je prikkelbare darm te herstellen. De conclusie is dat pepermuntolie capsules helemaal geen wonderen kan verrichten en ver van een behandeling voor een prikkelbar darm is! Of pepermuntolie prikkelbare darm klachten stillen bij u moet u testen. Ik heb het alvast geprobeerd zonder resultaten.

Ik ben gelukkig van het prikkelbare darm syndroom verlost door tijdelijk een prikkelbare darm syndroom dieet te volgen met prikkelbare darm syndroom voeding. Na enkele weken kon ik terug normaal eten zonder prikkelbare darm syndroom symptomen te ontvangen.

=>>>Indien je wenst te weten hoe ik mijn prikkelbare darm heb behandeld en gratis voedingsadvies en tips wenst te ontvangen klik dan op deze link <<<=

[divider_bar_wide]divider [/divider_bar_wide]

pepermuntolie prikkelbare darm“Ik raad niemand aan om pepermuntolie capsules in te nemen. Opteer beter voor een behandeling die je darmflora herstelt.”

 

[sharebox4 sharetext=”Share This Page”] [/sharebox4]

Geef een reactie

elf + achttien =